Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

VILL DU TILLHÖRA MIN ARME?

Av Lars-Håkan Halldin - 21 maj 2009 12:21




VILL DU TILLHÖRA MIN ARME?


Till hör du någon av nedanstående målgrupper då är jag din kandidat till riksdagen. Jag anser att politiker i de flesta partier från vänster till höger har glömt dig. Ok jag har en lång och knagglig väg till riksdagen. Kommer bli motarbetad av dem som tycker du är en marginell väljare. Där kravet på rättvisa och ansvar för framtiden är ord som skall vägledas framtidens politiker.


Det kan gälla rättvis beskattning, god miljöpolitik eller jämställdhet Man lyfter nerifrån inte uppifrån. Ja det är de utsatta som behöver politiken. De som har jobb och är välbeställda skall vara med och dela med sig. Kom ihåg det är inte vänsterpolitik det är god uppfostran. God uppfostran är en bristvara i det politiska systemet.


Mina målgrupper

·        Pensionärer

·        Sjukskrivna

·        Arbetslösa

·        Löntagare med låga löner under 18 000 kronor per månad

·        Lantbrukare

·        Småföretagare

·        Arbetslösa ungdomar

·        Människor med betalningssvårigheter på grund av orättvisa i skattesystemet.




PROGRAMFÖRKLARING

LARS-HÅKAN HALLDIN

Jag heter Lars-Håkan Halldin har ett långt Centerpolitiskt förflutit. Har Jobbat som Riksombudsman i Ungdomsförbundet då bara det förbundet hade 58 000 medlemmar. Varit organisationssekreterare vid partiets Riksorganisation. Varit lantbruksansvarig i Sparbanken. Varit kommunfullmäktige och kommunstyrelseledamot mm under mer än 20 år.

Som seniorcenterpartist känner jag att jag har idéer och kunskap hur mitt gamla parti skall utvecklas. Älskar det kontroversiella budskapet. Smygande och hycklande är mig främmande. Folk som slickar uppåt och sparkar ned har mitt absoluta förakt.


Jag har legat sjuk i en depression under sex år och därmed slitits bort från ett aktivt yrkesliv utan en sjukdag på trettiotre år. Sjukdomen viker inte hädan så lätt. Men å andra sidan svälter jag inte, är inte döende och har två underbara barn. Så varför klaga. Även vi sjuka har demokratiska rättigheter. Ärligt till dig som läser detta min sjukdom är obotlig men intellektet är skarpt. Blinda och rullstolsbundna har demokratiska rättigheter i samhället även vi deprimerade har denna rätt!


Du som läser min sida funderar säkert vad är det som format en gammal mans liv för 59 år är gammalt i vårt ungdomsfixerade samhälle.


DECENTRALITISK DEMOKRATI

Rötterna till min politiska filosofi

Många som läst min blogg undrar vad är dina värderingar innerst inne svaret är enkelt. Min far fick polio under andra världskriget när han var verksam i Sveriges Krigsmakt. Han drev en reparationsverkstad och beslagsindustri. Underleverantör som många andra.


 En kväll under sextiotalet när han åt en kund reparerat en cykel och han begärde 5;- för arbete och material! Då sa kunden du skall bara ha 50 öre för du är invalid och har bra bidrag från samhället.


 Från den stunden lovade jag heligt och svor inom mig en helig ed att alltid bekämpa enfald, dumhet och orättvisa. Våra sociala system skall inte vara allmosor där den sjuke, arbetslöse eller pensionären skall stå med mössan i hand. Alla har under sin yrkesverksamma tid arbetat in underlaget för vårt bidragssystem genom att avstå löneutrymme.


Jag kan aldrig medverka till att ta brödet ur munnen på min egen far. Det vore att skända hans sista vila.

 

VILL DU VARA MED I MIN ARME SKRIV TILL MIN BREVLÅDA FÅR DU MITT VECKOBREV


Skriv till


undereken@hotmail.com


Läs mina ord de är uppbyggliga och vägledande för en god framtid för alla som bor och lever i vårt land!!!

 
 
Lena

Lena

21 maj 2009 13:00

Hej! Jag är intresserad av din armé. Skicka informationen till: lena770502@hotmail.com
Eller skriv i min blogg. MVH Lena

http://tankar-hos-lena

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars-Håkan Halldin - 6 augusti 2012 18:31

KRÄFTPREMIÄREN  7 augusti kl 17.00 Att ha en kräftskiva är i det närmaste en plikt. Bjud in barnen med familjer och goda vänner mm och gör något trevligt. Kräftpremiären är Sveriges mytomspunna nationalhögtid nr två under sommaren. Göra en fest d...

Av Lars-Håkan Halldin - 6 juli 2012 10:04

EN SUPERJAS I SKOGEN Svensk landsbygd behöver en trovärdig försvarspolitik som vilar på förtroende i omvärlden Nu vill regeringen tillsätta en kommitté som skall se över försvarets kostnader för att få råd med SuperJas. Försvarets kostnader skall s...

Av Lars-Håkan Halldin - 17 juni 2012 13:35

  Jag tycker vi skall få slut på dessa evinnerliga krig mellan kyrkan, skolan och samhället. Vi skall ha ett profant samhälle skolan skall inte ta ställning religöst. Gå till sina fädners kyrka och sjunga de vackra sommar- eller julpsalmerna bli vä...

Av Lars-Håkan Halldin - 15 juni 2012 09:06

  MIDSOMMARAFTON DEN 22 juni ANNO 2012 Midsommarafton är Sveriges nationalhögtid/ nationaldag. Någon toker har hittat på att vi skall fira vår förste diktator och någon obskyr grundlag den 6 juni.   Denna efterlängtade solen kommit tillbaka o...

Av Lars-Håkan Halldin - 7 juni 2012 13:57

VI HAR EN EU-MINSTER SOM INTE KAN JORDBRUK   Sverige har en EU-minister som uttalar sig om jordbruket glatt och okunnigt. Jag vill kära Birgitta med varsam hand vägleda dig genom den jordbrukspolitiska snårskogen.   Den nya EU-politiken forma...

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok tyck här


Skapa flashcards