Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

Var står du i frågan om incest. ÖPPET BREV Till samtliga riksdagsmän/kvinnor i Jönköpings län

Av Lars-Håkan Halldin - 18 mars 2010 12:16



Publicerad

Jönköpingsposten 28 mars (ob lib)


Brännelund den  18 mars 2010


ÖPPET BREV

Till samtliga riksdagsmän/kvinnor i Jönköpings län


Var står du i frågan om incest.


Ett gott samhälle behöver fasta regeleverk som människorna har stor frihet inom. Men friheten får aldrig bli störe än medmänniskans lika rätt till frihet där går den gräns som vi människor skall försöka upprätthålla  genom att ha goda värderingar med mera.


Friheten till ett sunt och underbart sexliv vill jag ge till varje människa. Kärleken är den största drivkraften i samhället vida överlägsen kapitalism och marknadsekonomi.


Ett gott samhälle präglat av humanism och demokrati beaktar de svagas ställning i vårt samhälle. Men det goda samhället präglas av levnadsnormer som vi ställer upp för som medborgare. Vi vill inte ha ett dekadant samhälle.


Det är med dessa utgångspunkter jag starkt bejakar lagar som att inte tillåta månggifte, barnäktenskap, aga, barnsex, pedefili, blottning, våldtäkt och mycket annat hemskt.


Den i dagarna diskuterade domen om incest har väckt debatten om det inte är upp till vuxna männsikor att själv avgöra vem de har sex med. Jag är mycket bestämd incest skall inte vara tillåtet i det goda samhället. Incest är ingen frihet det är bevis för att vi går mot ett dekdant samhälle. I spåret av den smörjan kommer mycket ondska men framförallt den grundläggande samhällssolidariteten erodera.


Det finns hörnstenar i en samhällsbyggnad som vi inte skall rubba det är humanismen, demokratin, välfärden, rättvisan inom ramen för alla dess frågor hör ett strikt och strängt förbud mot incest.


Stora kulturer som de Egyptiska Faraonerna och den ledande samhällsklassen i Romariktet båda föll när incest och dekadans spred sig.


Jag frågar dig som är riksdagsman för Jönköpings län var står du i denna fråga ett uteblivet svar är också ett svar.


Alla och en var som vill stödja min kandidatur genom att kryssa mig skall veta incestlagen kommer jag aldrig medverka till att rucka på det är ett heligt löfte.


Brännelund & Eksjö


Lars Håkan Halldin ©

Seniorkandidat till Riksdagen

Brännelund, 575 95 Eksjö

Telefon 0381-401 76 Mobil, SMS och MMS 0708-7 401 76

http://maktentillfolket.bloggagratis.se

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars-Håkan Halldin - 6 augusti 2012 18:31

KRÄFTPREMIÄREN  7 augusti kl 17.00 Att ha en kräftskiva är i det närmaste en plikt. Bjud in barnen med familjer och goda vänner mm och gör något trevligt. Kräftpremiären är Sveriges mytomspunna nationalhögtid nr två under sommaren. Göra en fest d...

Av Lars-Håkan Halldin - 6 juli 2012 10:04

EN SUPERJAS I SKOGEN Svensk landsbygd behöver en trovärdig försvarspolitik som vilar på förtroende i omvärlden Nu vill regeringen tillsätta en kommitté som skall se över försvarets kostnader för att få råd med SuperJas. Försvarets kostnader skall s...

Av Lars-Håkan Halldin - 17 juni 2012 13:35

  Jag tycker vi skall få slut på dessa evinnerliga krig mellan kyrkan, skolan och samhället. Vi skall ha ett profant samhälle skolan skall inte ta ställning religöst. Gå till sina fädners kyrka och sjunga de vackra sommar- eller julpsalmerna bli vä...

Av Lars-Håkan Halldin - 15 juni 2012 09:06

  MIDSOMMARAFTON DEN 22 juni ANNO 2012 Midsommarafton är Sveriges nationalhögtid/ nationaldag. Någon toker har hittat på att vi skall fira vår förste diktator och någon obskyr grundlag den 6 juni.   Denna efterlängtade solen kommit tillbaka o...

Av Lars-Håkan Halldin - 7 juni 2012 13:57

VI HAR EN EU-MINSTER SOM INTE KAN JORDBRUK   Sverige har en EU-minister som uttalar sig om jordbruket glatt och okunnigt. Jag vill kära Birgitta med varsam hand vägleda dig genom den jordbrukspolitiska snårskogen.   Den nya EU-politiken forma...

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok tyck här


Ovido - Quiz & Flashcards