Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

AVSÄTTA JUHOLT ETT SÄTT ATT TRAMPA PÅ SMÅFOLKET

Av Lars-Håkan Halldin - 22 januari 2012 14:33

 MAN TRAMPAR PÅ SMÅFOLKET

Jag har idag sorg Håkan Juholt avsattes som partiledare därför han var en god och omtänksam människa. Han vill bygga Sverige hand i hand. Bygga ett solidariskt och varmt Sverige ett land med konkurrenskraft och kunskap. Men det skulle byggas med Småfolksperspektivet. Varningarna till småfolket är klart och entydigt stöd storfolket alla andra kandidater tar vi bort!!


Avsättningen betyder att man trampat på småfolket. Det är storfolket och maktgenrationen de dåligt uppfostrade som gjort detta karaktärsmord.


Tyvärr i vårt land är det brist på uppfostrade människor som är artiga, har empati, kunskap, respekt och solidaritet. Det var min generation som skapade er därför vi älskade er så mycket. Vi trodde på att det samhälle som vi byggt och överlämna i era händer skulle förvaltas av goda människor. Ni hade fått lite väl mycket, utbildning trygghet konsumtion och trodde att det skulle någon annan fortsätta ge. Vi curlade er….tyvärr. Vi gjorde er till de  människor ni är.


Ni tror man kan bygga ett land på egoismen och individualismen det går inte det är endast i kollektiv solidaritet vi bygger ett gott land. Det goda landet börjar i hjärna och själen. Det är genom en god gemensam sektor som Sverige byggs starkt. Carema är inge förebild det är en nidbild. Av det goda Sverige som vi överlämnade till er som ni skulle förvalta. Vad har ni gjort beviljat er själva förmåner tar pengarna från de fattiga.


Nu sitter ni väl på Stureplan slickar er om mun rapar självbelåtet efter ni förgjort en god människa det säger allt om er. Jag kan bara säga jag känner avsky. Tror ni er enfald ni gjort något gott när ni lagt grunden till Sveriges fördärv. Får ni fortsätta blir detta ett ont land utan själskraft som saknar solidaritet och värme. Det är med dom orden man bygger ett kunskapsinriktat, konkurrenskraftigt och omhändertagande land lång från egoismen, individualismen och caremaland….som ni hyllar.


Journalisternas "drev" börjar mer och mer likna kristallnätterna. På den tiden  skrek man "juden, juden" idag skriker man förgör småfolket, hata småfolket. Dessa drev som söker sin näring ur fascistoida företeelser måste ersättas med intellektuell journalistik som saknas på ledarsidorna och nyhetsbevakningen.


Tyvärr ’är det så när tidningar söker sin näring av profit, lösnummerförsäljning, gangsters, fyllos och journalister som varit straffade därför de missbrukat sitt ämbete. Då blir det inget gott Sverige.


Det finns hopp för Sverige vi är en stor koalition av människor nämligen arbetslösa, sjuka, pensionerade, utstötta och förståndiga och insiktsfulla går vi samman då har vi makten i Sverige. Vi är närmare 25% av folket tar vi våra politiska och ekonomiska rättigheter i vår hand då blir det som vi vill. Rättvisan, solidaritet, jämlikhetssträvanden är ledord som vi skall bygga ett gott och långsiktigt Sverige ett Sverige som kan stå upp för att rädda klimatet och livsmiljön på rymdskeppet Tellus.


Vår stora uppgift är oändligt stor att restaurera brustna själars land Själsliga värden som  böja sig ner över en utslagen brodern viska orden om "ingen annan älskar dig så gör jag och mina medbröder det”. När tanken hos de stora kollektiven blir till en själslig förbön där vi tillsammans uttalar orden låt oss bygga det varma Sverige. Ondska, egoism och individualism vik hädan in skall komma det varma omhändertagande Sverige.


Ps

Hade jag haft god hälsa så skulle jag tagit initiativet till ett parti som kallas ”Decentralisterna på rättvisans grund. Jag vill inte ta risken att bryta ned min hälsa bli förföljd av ”kristallnattens pöbel därför jag är sjuk och svag”.

Ds

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars-Håkan Halldin - 6 augusti 2012 18:31

KRÄFTPREMIÄREN  7 augusti kl 17.00 Att ha en kräftskiva är i det närmaste en plikt. Bjud in barnen med familjer och goda vänner mm och gör något trevligt. Kräftpremiären är Sveriges mytomspunna nationalhögtid nr två under sommaren. Göra en fest d...

Av Lars-Håkan Halldin - 6 juli 2012 10:04

EN SUPERJAS I SKOGEN Svensk landsbygd behöver en trovärdig försvarspolitik som vilar på förtroende i omvärlden Nu vill regeringen tillsätta en kommitté som skall se över försvarets kostnader för att få råd med SuperJas. Försvarets kostnader skall s...

Av Lars-Håkan Halldin - 17 juni 2012 13:35

  Jag tycker vi skall få slut på dessa evinnerliga krig mellan kyrkan, skolan och samhället. Vi skall ha ett profant samhälle skolan skall inte ta ställning religöst. Gå till sina fädners kyrka och sjunga de vackra sommar- eller julpsalmerna bli vä...

Av Lars-Håkan Halldin - 15 juni 2012 09:06

  MIDSOMMARAFTON DEN 22 juni ANNO 2012 Midsommarafton är Sveriges nationalhögtid/ nationaldag. Någon toker har hittat på att vi skall fira vår förste diktator och någon obskyr grundlag den 6 juni.   Denna efterlängtade solen kommit tillbaka o...

Av Lars-Håkan Halldin - 7 juni 2012 13:57

VI HAR EN EU-MINSTER SOM INTE KAN JORDBRUK   Sverige har en EU-minister som uttalar sig om jordbruket glatt och okunnigt. Jag vill kära Birgitta med varsam hand vägleda dig genom den jordbrukspolitiska snårskogen.   Den nya EU-politiken forma...

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok tyck här

Följ bloggen

Följ MAKTEN TILL FOLKET med Blogkeen
Följ MAKTEN TILL FOLKET med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se